Plotline Communications

Kontakt

Home »  Kontakt

Kontakta oss

Har du några frågor eller vill du beställa en översättning, korrekturläsning eller språkgranskning? Kontakta frilansöversättaren Sophie Påhlsson direkt via kontaktforlumäret eller kontaktuppgifterna nedan. 

E-post
info@plotline.se 

Telefon
0760-43 66 03
Vi undanbeder oss telefonsamtal från försäljare.

 

Sociala medier

 Vill du få insikt i arbetet som översättare, författare och förläggare? De Instagram och Facebookkonton du ser nedan skriver och publicerar vår ägare och översättare Sophie Påhlsson. Du  kan också hitta henne på LinkedIn.

Facebook

Idag har jag klippt en ny version av Progressiv muskelavslappning 1. Avslappningsövningen släpptes först 2014 och efterhand har det varit en del formuleringar som jag inte varit nöjd med. Den har inte heller funnits i en enspårig variant. När turen kom till den här avslappningsövningen att förbereds för släpp till ljudbokstjänsterna klippte jag därför bort de delar jag inte gillade och mastrade om ljudet. Jag har inte datum klart för släpp på Spotify och co ännu, men från och med ikväll (eller möjligen imorgon fm) kan du lyssna på Nextory.
.
.
#nextory #spotify #meditation #avslappningsövning #progressivmuskelavslappning #sjukgymnastik #vila #slappnaav #mjukamuskler
...

View on Facebook